15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Ribolov, čajanka, izložba maski

Herceg - Novi - Photo Milan Dobrilović
Herceg – Novi – Photo Milan Dobrilović

Danas počinje XVI Kup Mimoze u sportskom ribolovu koji će trajati do 8. februara.
Na XVI Kupu Mimoze, koji organizuje Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore, prijavljena je dvadeset jedna ekipa iz BiH, Hrvatske, Italije, San Marina, Slovenije, Srbije i Crne Gore. Takmičenje će se odvijati 5. i 6. februara na lokalitetu Tivatskog zaliva u tri discipline – štapom iz barke, karolom – tunjom iz barke i uhvati, izmjeri i vrati ribu u more (ekološki ribolov).

Čajanka sa Isidorom Bjelicom u restoranu „Mali Raj“ u Igalu, 5. februara u 17 sati, promocija bestselera Spas 1 i Spas 2. Promovišući zdrav nacin zivota, u ovom uglednom restoranu u kome su tokom pola vijeka njegovog postojanja domaćini ugošćavali ličnosti poput Josipa Broza, kao i  pisce: Desanku Maksimović, Branka Copića, Dušana Kostića, Stevana Raičkovića, Mihaila Lalića, Zuha Džumhura, Matiju Bećkovića, Momu Kapora, S. Rakitića itd…, organizatori će uz skromnu konzumaciju od 5 € poslužiti afroditin napitak ili caj i različite zdrave integralne poslastice. Rezervacija obavezna tel. 068 530247.

U susret maskenbalima Galerija Stanica na Škveru priređuje izložbu pod nazivom Naličje Maske. Autor je Tanja Topuzoska, vajar, a njene maske su, iako  unikatne i vrlo nosive – eto rješenja za one koji bi da se skriju, a da se ne kostimiraju kompletno.

Izložba će biti otvorena 6 – 14. februara tokom cijelog dana. U ovom objektu nakon naše fešte na Trgu i koncerta Željka Joksimovića možete provesti i ostatak večeri 6. februara uz Sunset Band.

Najčitanije