H.Novi – pripreme za predstojeću turističku sezonu

Herceg Novi

Na inicijativu zakupaca – korisnika zone  morskog dobra sa podrucja hercegnovske opstine, juče je u Herceg Novom, odrzan sastanak kome su prisustvovali Ministar odrzivog razvoja i  turizma Pavle Radulović i direktor Javnog preduezeca za upravljanje  morskim dobrom, Predrag Jelušić.

Cilj sastanka je bio ostvarivanje sto tjesnije saradnje izmedju Javnog  preduzeca i zakupaca, sve u cilju što kvalitetnije pripreme i nesmetanog  odvijanja predstojece ljetnje turisticke sezone.

Takodje, konstatovano je da je sva otvorena pitanja iz prethodnog  perioda neophodno sto efikasnije rjesavati u neposrednoj komunikaciji sa Javnim preduzecem, kao i kandidovati nove razvojne projekte s ciljem sto  kvalitetnije valorizacije najvrijednijeg resursa u turisticke svrhe.

Navedeno je i da se u hercegnovskoj opstini valorizuju znacajne  turisticke investicije koje ce doprinijeti podizanju turistickog  standarda i povecanju turistickog prometa.

Direktor Jelušić informisao je korisnike o aktivnostima koje Javno  preduzece sprovodi u pripremi sezone, kao i u dijelu dugorocnih  investicijaja u ovoj opstini.

Korisnici morskog dobra su ovom prilikom izrazili potrebu da se u  narednom periodu dodatno organizuju, kako bi na sistematican nacin  predstavljali svoje zahtjeve prema Javnom preduzecu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.