13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – pripreme za predstojeću turističku sezonu

Herceg Novi

Na inicijativu zakupaca – korisnika zone  morskog dobra sa podrucja hercegnovske opstine, juče je u Herceg Novom, odrzan sastanak kome su prisustvovali Ministar odrzivog razvoja i  turizma Pavle Radulović i direktor Javnog preduezeca za upravljanje  morskim dobrom, Predrag Jelušić.

Cilj sastanka je bio ostvarivanje sto tjesnije saradnje izmedju Javnog  preduzeca i zakupaca, sve u cilju što kvalitetnije pripreme i nesmetanog  odvijanja predstojece ljetnje turisticke sezone.

Takodje, konstatovano je da je sva otvorena pitanja iz prethodnog  perioda neophodno sto efikasnije rjesavati u neposrednoj komunikaciji sa Javnim preduzecem, kao i kandidovati nove razvojne projekte s ciljem sto  kvalitetnije valorizacije najvrijednijeg resursa u turisticke svrhe.

Navedeno je i da se u hercegnovskoj opstini valorizuju znacajne  turisticke investicije koje ce doprinijeti podizanju turistickog  standarda i povecanju turistickog prometa.

Direktor Jelušić informisao je korisnike o aktivnostima koje Javno  preduzece sprovodi u pripremi sezone, kao i u dijelu dugorocnih  investicijaja u ovoj opstini.

Korisnici morskog dobra su ovom prilikom izrazili potrebu da se u  narednom periodu dodatno organizuju, kako bi na sistematican nacin  predstavljali svoje zahtjeve prema Javnom preduzecu.

Najčitanije