16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Novogodišnji program u parku “Boka”

Sa pressa – foto RHN

Četvorodnevni program povodom dočeka Nove godine biće organizovan u parku „Boka“ , saopšteno je  danas na konferenciji za novinare na kojoj su govorili v.d. direktora Turističke organizacije Herceg Novi Pavle Obradović i regionalna pop zvijezda Vlado Georgiev.

Program će početi 30. decembra  „Dječijom Novom godinom“, nakon čega će nastupiti naš sugrađanin Dragoljub Đuričić i „Balkanska lavina“.  U noći između stare i nove godine goste će zabavljati Vlado Georgiev, 1. januara   „Van Gog“ a drugog dana 2018. „Tropiko bend“. Za goste je obezbjeđeno besplatno pivo i vino. Zabavni program planiran je i tokom dana uz nastup novskih grupa na Škveru, gdje će takođe biti služena pržena riba i točeno pivo i vino. U TO planiraju da dobro promovišu novogodišnji program u regionu,  kazao je v.d. direktora TO Pavle Obradović.

-U saradnji sa hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja  dogovoreni su povoljni paket aranžmani. Novogodišnji program smo već promovisali na sajmu turizma u Novom Sadu, a planirano je u Banja Luci i Kragujevcu. Takođe planiramo i TV reklamu, digital marketing preko interneta.  Pripremili smo kompletnu ponudu i spremno dočekujemo Novu godinu – kazao je Obradović.

U TO nemaju procjenu koliko posjetilaca možemo očekivati tokom novogodišnjih praznika, a od  hotela radiće „Palmon bej“, „Lajthaus“, „Plaža“, „ACD“,  „Perla“ i „Kredo“.

Vlado Georgiev je kazao da prvi put nastupa u svom gradu za doček Nove godine, obećava dobru atmosferu i očekuje  dobru posjećenost Herceg Novog tokom prazničnih dana.

Budžet za novogodišnji program je 50.000 eura.

Izvor:Radio HN

Najčitanije