16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – najuspješnijim đacima opštinske diplome i knjige

Dobitnicima diplome „Luča“ osnovnih i srednjih škola, kao i đacima koji su osvojili neko od prva tri mjesta na državnom i međunarodnom takmičenju, predsjednica Opštine Herceg Novi Nataša Aćimović uručila je danas opštinske diplome i knjige sa posvetom, u foajeu Dvorane Park.

Kako je kazala Aćimović, ovom prilikom se slave budućnost, nada i optimizam, i kada se uzmu u obzir izuzetni rezultati osmogodišnjeg i dvanaestogodišnjeg školovanja, rada, truda i zalaganja, misao nam je mnogo bogatija.

-Vi ste odabrana grupa moćnih, mudrih i hrabrih mladih ljudi pred kojima još stoji ispit zrelosti i brojni životni, obrazovni, emotivni i intelektualni izazovi. Ali, vi ste već dokazali da znate, možete, želite i hoćete da se izborite sa svim što vam se nađe na putu. Zasluge dugujete i vašim roditeljima, porodici, profesorima, drugovima i prijateljima, koji su vam pružali podršku, razumjeli vas i bili uz vas. Pomogli su vam da vaša nastojanja, vrline i vještine budu visprenije, da  budete sigurniji u borbi sa iskušenjima i da uspijevate u vašim naumima. Ponosni smo na vas, a uz čestitke za postignute rezultate želimo dalje uspjehe, upise na univerzitete, dobra radna mjesta i poručujemo da vam vjerujemo i da u vama vidimo graditelje sigurne budućnosti, kazala je predsjednica Opštine Herceg Novi.

Najčitanije