H.Novi – Međunarodni teniski turnir veterana

Najavljeno je učešće preko 80 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Češke i Rusije

HN - Ulaz u Boku
HN – Ulaz u Boku

Međunarodni teniski turnir veterana ,,Herceg-Novi VET 2015″ održaće se od 21. do 23. avgusta, na terenima Teniskog kluba ,,SBS” na Toploj i Sportskog centra ,,Igalo”.

Najavljeno je učešće preko 80 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Češke i Rusije.

Teniski tereni
Teniski tereni

Pokrovitelji osmog turnira su Opština Herceg-Novi i lokalna Turistička Organizacija. Organizator je Teniski klub Herceg-Novi, koji je za dosadašnji rad dobio pohvale Međunarodne teniske federacije (ITF), a time i veliku šansu da ovaj turnir uđe u ITF kalendar, što bi, kako ističu, bila svojevrsna promocija grada.

“Oni će sa porodicama boraviti u Herceg-Novom nekoliko dana, što će dosta značiti i za produžetak sezone”, kaže član Teniskog kluba Herceg-Novi, Boris Obradović, i zahvaljuje se Opštini, Turističkoj organizaciji i firmi “Optimist” na podršci za organizaciju ovako velikog i značajnog turnira.

Turnir je uvršten u zvanični kalendar Saveza teniskih veterana Crne Gore i igra se po ITF pravilima za veteranske turnire u sedam kategorija. Prijave se mogu obaviti do 20. avgusta do 14 sati, a žrijeb je u 19 sati.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.