7 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – Lajkujte idejna riješenja murala koji će uljepšati grad

Na konkurs za izradu idejnih rješenja za oslikavanje površina u Herceg Novom, u sklopu Street art festivala, koji će se održati od 17. do 21. juna, stigli su brojni radovi. Donosimo one koji su ispunili minimalne uslove predviđene konkursom.

Iz Street art festivala poručuju, I VI STE ČLAN ŽIRIJA – oni radovi koji budu dobili najveći broj vaših lajkova imaće glas više prilikom donošenja konačne odluke! Lajkute na FB stranici

https://www.facebook.com/streetartfestivalhn

Tokom festivala umjetnici će odabrana rješenja na temu “More” oslikavati na četiri lokacije. Na ovaj način biće oplemenjeni betonski zidovi: na Savini iznad Osnovne škole “Milan Vuković” i iznad apartmanskog naselja “Energoprojekta”, kao i na Toploj, ispod Osnovne škole “Dašo Pavičić” i stepenište između Gradskog muzeja i Šetališta Pet Danica..

Festival organizuju Sekretarijat za kulturu, Turistička organizacija Herceg Novi i Agencija za izgradnju i razvoj grada.

Cilj Street art festivala je oplemenjivanje gradskih prostora i njihovo uklapanje u opšti tradicionalni urbani ambijent, uz istovremeno afirmisanje savremenih formi umjetničkog izražaja.

Najčitanije