H.Novi – Lajkujte idejna riješenja murala koji će uljepšati grad

Street art festival, od 17. do 21. juna

Na konkurs za izradu idejnih rješenja za oslikavanje površina u Herceg Novom, u sklopu Street art festivala, koji će se održati od 17. do 21. juna, stigli su brojni radovi. Donosimo one koji su ispunili minimalne uslove predviđene konkursom.

Iz Street art festivala poručuju, I VI STE ČLAN ŽIRIJA – oni radovi koji budu dobili najveći broj vaših lajkova imaće glas više prilikom donošenja konačne odluke! Lajkute na FB stranici

https://www.facebook.com/streetartfestivalhn

Tokom festivala umjetnici će odabrana rješenja na temu “More” oslikavati na četiri lokacije. Na ovaj način biće oplemenjeni betonski zidovi: na Savini iznad Osnovne škole “Milan Vuković” i iznad apartmanskog naselja “Energoprojekta”, kao i na Toploj, ispod Osnovne škole “Dašo Pavičić” i stepenište između Gradskog muzeja i Šetališta Pet Danica..

Festival organizuju Sekretarijat za kulturu, Turistička organizacija Herceg Novi i Agencija za izgradnju i razvoj grada.

Cilj Street art festivala je oplemenjivanje gradskih prostora i njihovo uklapanje u opšti tradicionalni urbani ambijent, uz istovremeno afirmisanje savremenih formi umjetničkog izražaja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.