10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – „Jutro uz Castel Nuovo“

Klapa Castel Nuovo
Klapa Castel Nuovo

Projektat „Jutro uz Castel Nuovo“ koji je Turistička organizacija Herceg Novi protekle godine započela sa istoimenom klapom, svoj nastavak dobiće i ove godine od danas,  1.juna 2016.godine i trajati do 31. avgusta 2016.godine.

Projekat ima za cilj obogaćivanje turističke ponude grada, vraćanje prepoznatljivog mediteranskg duha kojim odiše Herceg Novi, oraspoloženje naših sugrađana kao i toplu dobrodošlicu turistima koji borave u našem gradu, poručuju iz TO Herceg Novi.

Pozitivni efekti i reakcije na ovaj program koji je započet prošle godine, uticali su na odluku da bude proširen i obogaćen novim pozicijama za nastupe, pa će klapa Castel Nuovo tokom naredna 3 mjeseca natupati na više lokacija duž cijele novske rivijere sa početkom od 9 sati  uz odabran muzički repertoar.

Planirano je da nastupi traju 2 sata, a priliku da uživaju u izvođenju tradicionalnog mediteranskog melosa imaće svi oni koji se zateknu na Belavisti, Trgu Nikole Đurkovića, Škveru, Igalu, Savini, Meljinama, Zelenici, Kumboru, Đenoviću i Baošiću.

Najčitanije