10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Grupa građana „Za jedinstvo različitosti – Hrvatska manjina”- Otvorili knjigu za podršku birača

Herceg - Novi panorama ulaza u Boku i pogled na Škver
Photo: Boka News

Danas posljednjeg dana za predaju izbornih lista za prijevremene lokalne izbore u Herceg Novom koji će biti održani 14. decembra, knjigu za potpise podške birača otvorila je Grupa građana „Za jedinstvo različitosti – Hrvatska manjina”.

Knjigu je u ime ove grupe građana podnjela Sanja Crnić koja je za kazala za Boka News, da očekuje podršku građana potpisima, potrebno 150 potpisa, kako bi uspjeli ući u predizbornu trku.

„Vjerujemo u naš uspjeh i nadamo se da ćemo imati predstavnika u lokalnom parlamentu. Pozivamo sugrađane da daju potpis podrške listi Grupa građana „Za jedinstvo različitosti – Hrvatska manjina” kako bi mogli ući u predizbornu trku. Nadam se da ćemo uspjeti na izborima osvojiti jedan mandat. Zalagati ćemo se za promociju kulturnog i nacionalnog identiteta Hrvata u Herceg – Novom, gradu koji je poznat po nacionalnoj i vjerskoj toleranciji i suživotu.[quote_box_right]Grupa građana „Za jedinstvo različitosti – Hrvatska manjina” nastala je spontano i nemamo ništa zajedničko sa politčkom strankom Hrvatskom građanskom inicijativom“ – kazala je za Boka News, inicijator Sanja Crnić[/quote_box_right]

Grupa građana „Za jedinstvo različitosti – Hrvatska manjina” nastala je spontano i nemamo ništa zajedničko sa politčkom strankom Hrvatskom građanskom inicijativom“ – kazala je za Boka News, inicijator Sanja Crnić.

Večeras u ponoć 19. novembar, srijeda, ističe rok za predizborne aktivnosti, oko prikupljanja potpisa birača, kao i za predaju izbornih lista.

Opštinska izborna komisija će sjutra zvanično objaviti sve proglašene izborne liste.

Najčitanije