18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – Doček nove 2017. pod Sahat kulom i na Škveru – za sve ukuse

Program dočeka Nove 2017. godine u Herceg Novom će trajati tri dana , nastupiće preko 15 izvođača i to po prvi put na dvije lokacije – pod Sahat kulom i na Škveru.

H.Novi - press
H.Novi – press

“Svjesni smo da ne možemo udovoljiti svima, ali i sigurni da su izvođači koje najavljujemo garancija za dobru zabavu i pozitivne vibracije, a to najbolji poziv da Novu godinu dočekate u Herceg – Novom”, poručila je Marija Krivokapić iz PR službe Opštine Herceg – Novi.

“Kod nas odbrojavanje kreće već 30. decembra na Trgu Nikole Đurkovića, gdje će nastupiti Toć i  popularni Tropico band, koji će zagrijati atmosferu pred sam doček”, najavila je na današnjoj press konferenciji Ana Đurašković iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Program će 31. decembra početi dječijom Novom godinom. Na glavnom gradskom trgu će se od 11 do 14 sati sa mališanima družiti animatori: Žarko Žabac, Šanta Panta – Djed Mraz i Mađioničar.

“Na istom mjestu Novu godinu ćemo dočekati uz zvuke sjajnog beogradskog sastava Perpetum mobile i regionalne zvijezde, Dženana Lončarevića.  Ne odričemo se dobre tradicije, te će se nakon što otkuca ponoć sa Sahat kule spustiti Djeda Mraz, a nebo će osvijetliti vatromet” – kazala je Đurašković.

Novost je da će ove godine biti priređen doček na Škveru. Gradska luka će 31. decembra biti mjesto za one koji vole elektonsku muziku – nastupiće 7 DJ-eva iz naše zemlje i inostranstva.

Atmosferu će do usijanja dovesti DJ-evi  Toni Rios iz Njemačke i Yvan Genkins iz Švajcarske, a line up će upotpuniti članovi dobro poznate novske asocijacije DJ-eva Groovy Castel Nuovo, koja ove godine proslavlja 10 godina postojanja: P.S. , Bodzie, Nessuno, Soft 85, Budo Šuković i njihovi gosti iznenađenja.

Kako je saopšteno, poznati  evropski DJ-evi i novska aspocijacija koja je jedan od ključnih činilaca stvaranja elektronske scene u Crnoj Gori pravi su garant za nezaboravnu novogodišnju noć na Škveru.

H.Novi - press
H.Novi – press – Ana Đurašković i Marija Krivokapić

Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima. Prvog dana 2017. godine na Trgu Nikole Đurkovića očekuje nas koncert  St. Louis band-a,  perspektivnog sastava koji izvodi svjetske hitove u novim, drugačijim aranžmanima, a nakon njih nastupiće Lexington band, jedna od trenutno najpopularnijih pop grupa na Balkanu.

“Trodnevni program je koncipiran tako da može da zadovolji široku lepezu muzičkih ukusa različitih uzrasta. Svjesni smo da ne možemo udovoljiti svima, ali i sigurni da su izvođači koje najavljujemo garancija za dobru zabavu i pozitivne vibracije, a to najbolji poziv da Novu godinu dočekate u Novom”, poručila je Marija Krivokapić iz PR službe Opštine.

Organizatori pripremaju medijsku kampanju kako u  Crnoj Gori, tako i u regionu, BiH, Srbija, Hrvatska, Makedonija.

Za cijeli program i prateće aktivnosti Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija izdvojile su oko 78.000 eura.

Organizator je Turistička organizacija Herceg Novi, uz podršku svih gradskih ustanova i preduzeća.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije