Gradska muzika H.Novi – Đirom kroz grad i koncertom obilježavaju početak proljeća

Gradska Muzika Herceg- Novi
Gradska Muzika Herceg- Novi

Gradska muzika Herceg Novi i JUK “Herceg fest” vraćaju tradiciju promenadnih nastupa mini koncertom „Primavera” koji će biti održan na prvi dan proljeća, 21. marta, u subotu od 10 sati.

Đirom kroz grad, prodefilovati će od Sat kule do Dvorane „Park”, gdje će održati mali koncert. Nakon nekoliko decenija Gradska muzika Herceg – Novog podsjetiti će na pošla vremena, kada su se takvi promenadni koncerti održavali jednom sedmično a ljeti i više puta.

Zbog defilea muzike u Njegoševoj ulici sutra ujutro biće na pola sata obustavljen saobraćaj. Prekid u saobraćaju najavljen je od 10,30 – 11 sati, na potezu od zgrade Opštine do kafea “Beograd”.

Gradska muzika nakon višegodišnje pauze opet je aktivna, obnovila je svoj rad i repertoar novim numerama zahvaljujući angažmanu kapelnice Ivane Petković. Muzika sada ima 25 muzičara i 15 mažoretki.

Mažoretke HN
Mažoretke HN

Gradska muzika Herceg-Novi svojim radom i nastupima priprema se za veliki jubilej iduće godine, 130 godina postojanja i rada.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.