Gradnja nelegalne ponte se nastavila, biće ubrzo i završena, uprkos…

Betonizacija Boke

Gradnja nelegalne ponte na Kaluđerovini kod Tivta na koju su juče upozorili mještani i kontrolor JP „Morsko dobro“ iz Budve za Tivat Jovo Radonjić, nastavljena je i preko noći tako da je danas betonski gat već dostigao dužinu od dvadesetat metara, gledano od obale prema ostrvu Gospe od Milosti.

Pontu kako pretpostavljaju žitelji ovog dijela Krtola, gradi jedan italijaski državljanin koji je vlasnik nekretnina u zaleđu ovog dijela obale gdje je inače, ljetos bila usidrena i njegova jahta.

Ponta jutros

Mještani su nam proslijedili fotografije snimljene juče, sinoć i jutros a koje pokazuju da su radovi na ponti, uprkos tome što su ih građani i “Morsko dobro“ prijavili Upravi za inpekcijske poslove, u manje od 24 sata izuzetno napredovali i da je nova ponta maltene već završena.

ponta juče

Inače, ovdje se radi o nastavku gradnje prošle godine napravljene manje bespravne ponte koja, uprkos tada donesenom inspekcijskom riješenju o uklanjanju tog objekta, nikada nije porušena.

2 Komentari

  1. Imali tu prste glavni arhitekta, do sada je IMAO a od sada ne ZNAMO bogu mi…a i ne treba mu on zaokružuje imperiju (mada ko zna apetit je čudo). Od sad OAco projektuje ponte DIREKRNO IZ Pg….USKORO DVA PORTA U TIVAT…ma deboto i u Novi.. A teke Luštica, sve do Lipaca… beton beton samo beton a možda neđe i pokoji kamen…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.