Gradi se podzemni prolaz ispod lokalnog puta Tivat – Radovići

Boka – jedno od gradilista u blizini lokacije novog podzemnog prolaza

Gradonačelnica Tivat dr Snežana Matijević donijela je juče odluku o gradnji lokalnog objekta od javnog interesa – podzemnog prolaza za kretanje pješaka i električnih vozila, ispod trase lokalnog puta Tivat – Radovići na Obali Bogišića, na mjestu gdje kotorska kompanija “Sea Trade” gradi ekskluzivno turističko naselje.

Pozivajući se na oštinsku Odluku o izgradnji lokalnih objekata od opšteg interesa, Matijević je prihvatila zahtjev kotorske kompanije da lokalna uprava o svom trošku ispod kolovoza puta, sagradi tunel dužine 16,7 širine 4 i visine  3 metra, a koji će povezati djelove turističkog kompleksa koga u tom dijelu Krtola na obali, odnosno u zaleđu iznad puta, gradi „Sea Trade“.

Opština je prihvatila da sagradi podzemni prolaz za pješake i električna vozila koji će biti dostupan ne samo gostima budućeg turističkog kompleksa kondo hotela i vila, već i svim drugim građanima, pa je gradonačelnica utvrdila  i programski zadatak sa urbanističko- tehničkim uslovima za projektovanje ovog objekta.

Podijeli

2 Komentari

  1. Ma da…A Radovici se raspadaju, da ne spominjem da Gosici ( dio Radovica ) u 21.vijeku nema pristup inernetu. Toliko. Ali, Boze moj…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.