4 C
Kotor

Slušaj online radio

Goranu Petroviću „Ulov godine“ 2014.

Ulov godine - prvo mjesto - Goran Petrović - TUNA 105kg
Ulov godine – prvo mjesto – Goran Petrović – TUNA 105kg

Kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more „Una“ iz Tivta proglasila je danas dobitnike nagrada u izboru za najbolji ulov sportskih ribolovaca u Crnoj Gori za prošlu godinu. U konkurenciji za „Ulov godine 2014“ bili su pobjednici svih 12 prošlogodišnjih mjesečnih kola igre u kojoj je „Una“ nagrađivala najimpresivnije mjesečne ulove naših ribara.

Prema ocjeni stručnog žirijua, nagradu „Ulov godine 2014“ osvojio je podvodni ribolovac Goran Petrović, pobjednik decembarskog kola „Ulova mjeseca“ koji je u akvatorijumu ostrvca Katič kod Petrovca, podvodnom puškom ulovio tunu kapitalca- težine čak 105 kilograma. On je ovaj zaista umpresivni rezultat ostvario podvodnompukom „Garinca“ od 123 centimetra, tehnikom „na čeku“.

Petroviću je uz prvo mjesto, pripao i nagradni vaučer od 150 eura kojim može kupiti ribolovački materijal i opremu u „Uninim“ prodavnicama iz lanca „Sipa“.

Ulov godine - drugo mjesto -Samir Alić - TUNA 46kg
Ulov godine – Drugo mjesto -Samir Alić – TUNA 46kg

Drugo mjesto u „Ulovu godine 2014“ i vaučer od 100m eura, pripalo je Ulcinjaninu Sanmiru Aliću koji je na relativno mali i slabi štap, uspio da ulovi tunu težine 46 kilograma u akvatorijumu skele na ulcinjskoj Velikoj plaži.

Ulov godine - treće mjesto - Ivan Dejanović - ROMBUN 2,7kg
Ulov godine – Treće mjesto – Ivan Dejanović – ROMBUN 2,7kg

Trećeplasirani je Predrag Dejanovoć iz Kluba sportskih ribolovaca „Delfin“ iz Budve koji je štapom, ulovio kapiatlni primjerak rombuna težine 2,7 kilograma. Dejanović je dobio vaučer u vrijednosti od 50 eura.

Iz „Une“ su saopštili da se njihova, među rbarima na primorju, izuzetno popularna nagradna igra, nastavlja i u 2015 godini.

Najčitanije