11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Golf takmičenje – Luštica Bay

Golf - Luštica bay
Golf – Luštica Bay

Treće ovogodišnje golf takmičenje na Luštica Bay golf vježbalištu u istoimenom kompleksu  biće održano u petak, 21. avgusta od 17 sati.

„Od pokrovitelja takmičenja najbolji golfer će dobiti sat „Garmin Vivofit“ za praćenje dnevnih aktivnost, drugo mjesto će biti nagrađeno krstarenjem po Bokokotorskom zalivu, dok će trećeplasirani takmičar dobiti dva besplatna časa sa profesionalnim instruktorom golfa.

Specijalna nagrada za najboljeg ženskog takmičara je vaučer „Henri Lloyd” vrijednosti 50 eura”, saopštio je Damir Moškov iz marketinga kompanije “Luštica Development”.

Golf vježbalište Luštice Bay-a je već tradicionalno domaćin besplatne škole golfa za djecu koja se održava ponedeljkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, i za odrasle utorkom i petkom u istom terminu. U istim terminima moguće je pohađati i časove iz streličarstva za djecu i odrasle.

S obzirom da se Luštica Bay fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i časovi jedrenja za djecu, odrasle i porodice, kao i obučavanje u veslanju na dasci.

Golf - Luštica bay
Golf – Luštica bay

 

Najčitanije