18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Fotografijom do višeg stepena svijesti o potrebi zaštite mora

Objava nagrada
Objava nagrada

Zajedničko koordinaciono društvo za vodosnabdijevanja i odvođenje otpadnih voda na Crnogorskom primorju “Vodacom” iz Tivta pokrenulo je nagradnu igru u sklopu svoje ekološke kampanje “Čisto more-naše more”. Kampanja čija je tema uticaj otpadnih voda na čištoću mora inače, traje od 20. februara do 22. marta, kada će biti obilježen međunarodni Dana voda.

“Kampanja se do sada odvijala na socijalnim mrežama. Naročito je bila intenzivna na Facebook stranici “Čisto more naše more”. Do sada se na toj strani priključilo oko 300 učesnika, prilažući preko 80 fotografija i 10-tak video radova, koji prikazuju lijepe i ružne strane mora i obale.”- saošteno je iz PR službe “Vodacoma”.

Ta firma u saradnji sa sponzorima obezbjedila je uku no devet nagrada kojć će pripasti najuspjelijim radovima u tri kategorije: “Najomiljenije fotografije lijepog lica mora”, “Najomiljenije fotografije ružnog lica mora” i “Najomiljeniji video radovi”.

Nagradna igra, kao sement kampanje namjenjen mladima, odvijaće se do 20. marta, kada će iz “Vodacoma” proglasiti pobjednike, na osnovu dopadanja (like) i prispjelih glasova na Facebook stranici Cisto more nase more.

Među nagradama su notebook računari, bankarske debitne kartice sa novčanim iznosima od 50 i 100 eura, kurs jedrenja u Porto Montenegru, paket proizvoda kompanije “Knjaz Miloš”…

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije