10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Finale „Crna Gora u ritmu Evrope“ 29.aprila

Djeca Tivta 2017.

Na finalu takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope“, zakazanom za subotu 29. april, djeca Tivta predstaviće se na samom kraju, pod rednim brojem 19. Rezultat je to izvlačenja na svečanom koktelu koji je u četvrtak, 6. aprila, upriličen u Podgorici.

Koktelu su prisustvovali predstavnici 21 crnogorske opštine, članovi diplomatskog kora, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i Radio-televizije Crne Gore.

Prisutnima su se ispred organizatora obratili direktor manifestacije David Makević i izvršni direktor „Ritma Evrope“ Igor Karadarević, ali i predstavnik glavnog grada Podgorice Boris Mugoša, kao domaćin finala manifestacije.

Tivat će na ovoj, istovremeno i dječjoj i diplomatskoj manifestaciji predstavljati 11 djevojčica, 2 solistkinje Dora Štampić i Rezeda Valejeva, uz pratnju devetočlane plesne grupe. Izvodiće kompoziciju na portugalskom jeziku.

Djeca Kotor

Finale „Crna Gora u ritmu Evrope“ održaće se u kompleksu Verde u Podgorici 29. aprila sa početkom u 17sati, a Radio-televizija Crne Gore uživo će prenosti cjelokupni događaj. Publika i stručni žiri glasaće za najbolje.

Najčitanije