20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Festival uličnih umjetnosti Tivat 2016.

Noć Muzeja Tivat 2015.
Noć Muzeja Tivat 2015.

Festivala uličnih umjetnosti Tivat 2016. koji će se održati od 8-10. septembra, biće predstavljen večeras, srijeda 25.maj, u atrijumu ljetnikovca Buća – Luković od 19 sati promo zabavom koju organizuje tivatska NVO”Ulični svirači”.

Naša prva promotivna zabava je namjenjena prvenstveno institucijama, kulturno umjetničkim društvima i prijateljima našeg festivala iz grada Tivta.

Manifestacija internacionalnog karaktera koja okuplja umjetnike i publiku iz čitavog svijeta, podstiče interkulturalni dijalog i značajno doprinosi razvoju turističke ponude grada i države.

Mnoge stvari smo sami inicirali i lako nam je pronaći dobru zabavu ali mišljenja smo da te stvari nužno ne treba tražiti već da ih mi sami možemo kreirati i podjeliti sa drugima.

Ponosni smo na svoj grad i region, na njegovu kulturu i ostale ljude koji poboljšavaju kvalitet našeg života, upoznali smo i druge djelove svijeta i kako ljudi tamo žive. Želimo sve to, makar na kratko vrijeme, objediniti na jednom mjestu, povezati čitav svijet.

911bf7e2-bb97-4af4-af1e-3b9de46fb38c

Postavljamo sebi visoke ciljeve i spremni smo za njih vrijedno raditi jer smatramo da samo tako možemo skrenuti pažnju na sebe, izazvati druge ljude da nam se pridruže i inspirišemo slične ideje i događaje da se dese,. Pored raznovrsnog muzičkog programa i predstavljanja kulture ulične umjetnosti, cjelokupnom ugođaju će doprinjeti naši prijatelji i gosti, organizatori tradicionalnog festivala Uličnih Svirača Novi Sad koji će nam predstaviti kako je nastao festival  koji traje već 15 godina i proglašen je za Evropski Kulturni Festival od strane Evropske komisije, poručuju iz NVO „Ulični svirači“.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije