Festival uličnih umjetnosti Tivat 2016.

Noć Muzeja Tivat 2015.
Noć Muzeja Tivat 2015.

Festivala uličnih umjetnosti Tivat 2016. koji će se održati od 8-10. septembra, biće predstavljen večeras, srijeda 25.maj, u atrijumu ljetnikovca Buća – Luković od 19 sati promo zabavom koju organizuje tivatska NVO”Ulični svirači”.

Naša prva promotivna zabava je namjenjena prvenstveno institucijama, kulturno umjetničkim društvima i prijateljima našeg festivala iz grada Tivta.

Manifestacija internacionalnog karaktera koja okuplja umjetnike i publiku iz čitavog svijeta, podstiče interkulturalni dijalog i značajno doprinosi razvoju turističke ponude grada i države.

Mnoge stvari smo sami inicirali i lako nam je pronaći dobru zabavu ali mišljenja smo da te stvari nužno ne treba tražiti već da ih mi sami možemo kreirati i podjeliti sa drugima.

Ponosni smo na svoj grad i region, na njegovu kulturu i ostale ljude koji poboljšavaju kvalitet našeg života, upoznali smo i druge djelove svijeta i kako ljudi tamo žive. Želimo sve to, makar na kratko vrijeme, objediniti na jednom mjestu, povezati čitav svijet.

911bf7e2-bb97-4af4-af1e-3b9de46fb38c

Postavljamo sebi visoke ciljeve i spremni smo za njih vrijedno raditi jer smatramo da samo tako možemo skrenuti pažnju na sebe, izazvati druge ljude da nam se pridruže i inspirišemo slične ideje i događaje da se dese,. Pored raznovrsnog muzičkog programa i predstavljanja kulture ulične umjetnosti, cjelokupnom ugođaju će doprinjeti naši prijatelji i gosti, organizatori tradicionalnog festivala Uličnih Svirača Novi Sad koji će nam predstaviti kako je nastao festival  koji traje već 15 godina i proglašen je za Evropski Kulturni Festival od strane Evropske komisije, poručuju iz NVO „Ulični svirači“.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.