15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Feštine mažoretke iz Kotora vicešampionke Evrope

Feštine mažoretke iz Kotor su zvanične vicešampionke Evrope u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj formaciji za 2017 godinu! One su osvojile ukupno 13 medalja na XIX Evropskom prvenstvu koje je održano od 6 – 11.septembra u Laškome – Slovenija.

Jako smo ponosni na kompletne naše formacije, posebno na juniorski tim koji je u velikoj konkurenciji najboljih evropskih klubova na našu žalost za samo jedan bod izgubio zlatnu medalju i titulu sampionki,sto svakako ne umanjuje uspjeh nasih cura i vicešampionsku titulu za 2017. godinu!

Naš mladi kadetski tim je svojim prvim učešćem na Evropskoj mazoret sceni, pokazao da nema straha za buducnost mažoret plesa u Crnoj Gori.

U neformacijama (solo i duo sistemi) 1 zlato 4 srebra i 5 bronzi za nas tim. Kompletan feštin tim je potvrdio da je u samom  evropskom vrhu u mažoret plesu u konkurenciji 89 klubova,sa preko 2000 mazoretki iz 12 zemalja.

Mažoretke Fešta

Ovo je 12 uzastopno prvenstvo za naš klub i serija Evropskih uspjeha je nastavljena! Nećemo se zaustavljati, vec kao sto to i dolikuje nasim šampionkama nastavljamo sa radom i novim izazovima!

Od 15. septembra kreće nova mažoret sezona za sve naše kategorije a u toku su i upisi novih članica, poručuje Mirjana Miljanović trener i koroegraf feštinih mažoretki.

Najčitanije