Fešta na skalama za Ivu

Humanitarna akcija za Ivu Bijelić održati će se u okviru FEŠTE NA SKALAMA u subotu 10. septembra od 19-22 sata na stepeništu „Sima Matavulja“ u Herceg Novom.

Ova fešta je isključivo humanitarne prirode i nema komercijalni efekat za učesnike, koji su se javili u velikom broju kako bi pomogli humanitarnu akciju.

Osim saradnika i partnera Udruženja RUKE i Društva dobrovoljnih davalaca krvi akciju pomažu djeca prvenstveno iz Ivine – škole „Dašo Pavičić“ ali pomoć stiže i iz drugih institucija i gradskih preduzeća.

Na Fešti će biti ponuđene slatke i slane delicije, inspiracija za ovu stađunsku feštu su plodovi kasnog ljeta – smokve i grožđe, zatim rukotvorine, neke su namjenski rađene na Umjetničkoj koloniji u Mojdežu prošlog vikenda umjetnine i dječji radovi, sve od srca – za našu malu sugrađanku, kaže se u pozivu udruženja Ruke.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.