Fešta u Kumboru – foto

U Kumboru sinoć prvi put održana fešta „Avgustovska noć“. Brojni posjetioci su uz piće degustirali brodet sa palentom koji su pripremili vrijedni domaćini, organizatori MZ Kumbor. Uz muziku i ples posjetioci su uživali u lijepom ambijentu.

Ispred osnovne škole obnovljene  su  i dvije boćarske staze tako da je ugođaj bio potpun. Iako je grmilo i sjevalo uz slabu buru veselje se nastavilo do duboko u noć.

Fešta u Kumboru 2016.
Kumbor – drvena barka Zvonka Antunovića

Našeg reportera Zorana Nikolića na ovu feštu pozvao je veliki ljubitelj drvenih barki Zvonko Antunović, čovjek pun energije i planova za budućnost.

„Pokazao nam je i njihovu porodičnu barku koju je renovirao i koja uskoro treba da zaplovi. Za iduću godinu planira da je ojedri latinskim jedrom i obećao da će jedriti na našim regatama, na kojima promovišemo drvene barke “ – kazo je Nikolić, inače, jedan od pokretača ideje očuvanja drvenih barki u Boki.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.