Fašinada kup

Fašinada Kup
Fašinada Kup

Jedriličarski klub „Lahor“ iz Kotora raspisao je prijave za učešće na regati 14. Fašinada Kup.

Prijava je putem formulara koji se može preuzeti na sajtu Fašinada Kupa www.fasinada-cup.com najkasnije do 20. jula. Registracija takmičara je 20. jula od 16 do 19 sati u PMYC (Dom vojske, Tivat) i 21.jula od 9 do 11 sati u kancelariji RO na trgu ispred hotela “Conte” u Perastu.

Nakon ovog roka, prijava može biti prihvaćena samo ako RO to kašnjenje ocjeni opravdanim. Besplatan vez za brodove biće obezbijeđen od 20-23. jula. u marini Porto Montenegro u Tivtu svim učesnicima regate koji se prijave on-line do 15. jula.

Fašinada kup 2015.
Fašinada kup 2015.

Zahtjev za vez treba poslati na marinabooking@portomontenegro.com sa sledećim informacijama: naziv, dužina, širina i gaz broda, ime, e-mail i broj telefona vlasnika.

Brodovima iz inostranstva će biti obezbjeđena vinjeta za boravak u crnogorskim vodama u periodu održavanja regate uz uslov da prijave pošalju ne kasnije od 15. jula 2016.

Fašinada Kup
Fašinada Kup

Više informacija o regati zainteresovani mogu dobiti na sajtu ili facebook stranici Fašinada Kupa.

 

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.