13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Elitni hotel rođendan slavi nesvakidašnjim delicijama

Regent - Pogled
Regent – Pogled

Najluksuzniji bokeljski hotel, elitni “Regent Porto Montenegro” u Tivtu je avgust započeo obilježavanjem svoje prve godišnjice. “Regent “je svoja vrata otvorio gostima 1. avgusta prošle godine i u toku dvanaest mjeseci rada, ovaj hotel ranga pet plus zvjezdica pobrao je čak dvanaest nominacija i nagrada za besprekornu uslugu.

Pored brojnih međunarodnih priznanja i nominacija, prva puna ljetnja sezona u ovom hotelu protiče uz brojne ponude, a „potpis“ boravka u “Regent Porto Montenegro” nosi bogata gastronomska „razglednica“ na kojoj su i neka izuzetno maštovita jela kakva se ne mogu okusiti bilo gdje drugo u ovom dijelu Evrope.

“Glavni nosilac gastronomske priče ovog ljeta u “Regentu” je “Meni za degustaciju” od 4 ili 6 gangova koji daju omaž južnom Jadranu. Pored menija za degustaciju, predlog kulinarskog tima su i jela poput mediteranske šišarke sa kozicama, morski jež i Sen Žak školjke, San Pjer file – kao neke od kulinarskih remek djela koja se mogu degustirati. Da se Regent Porto Montenegro istakao svojom kvalitetnom gastronomijom, svjedoči i činjenica da je britanski magazin “Harper’s Bazaar” u svom septembarskom broju, u kojem na tri stranice opisuje Crnu Goru kao novu luksuznu destinaciju, proglasio “Regentovu” gastro-ponudu najboljim izborom na crnogorskoj obali.”- kazala je tim povodom portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Internacionalni kulinarski tim ovog prestižnog hotela kreira ukusnu razglednicu ovog podneblja kroz neprevaziđenu kombinaciju šampanjca i ostriga u “Gourmet Corneru” koja je u ponudi u popodnevnim satima.

Hotel Regent
Hotel Regent

Džez večeri su i dalje sinonim za petak veče u “Library Baru” hotela, dok je svaka nedjelja u avgustu rezervisana za degustaciju vina koju vodi glavni somelije hotela “Regent” u vremenu od 19,30 do 20,30 sati.

Inače, “Regent Porto Montenegro” će biti domaćin koncerta pod nazivom “Music at sea” koji organizuju Muzička škola i NVO “Ars Praesentia” iz Tivta, a u sklopu projekta Međunarodnih duvačkih radionica. Svi ljubitelji klasične muzike su pozvani da uživaju u majstorskom izvođenju umjetnika, članova beogradske filharmonije, u prelijepom ambijentu “Italian Garden” hotelske bašte, 23. avgusta u 21 sat.

Izvor:S. L.

Najčitanije