7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Dvije nagrade za Portonovi

Portonovi by Azmont Investments

Kompanija Azmont Investments nagrađena je na evropskom samitu “European Property Awards” za projekat Portonovi, najvećim priznanjem od pet zvjezdica u dvije kategorije, saopštili su njeni predstavnici.

Kompanija je nagrađena proznanjem za arhitekturu projekta mještovite namjene za Crnu Goru (Mixed-use Architecture for Montenegro) i za razvoj projekta mještovite namjene za Crnu Goru (Mixed-use Development for Montenegro).

Predsjednik Odbora direktora Azmont Investmentsa, Ahmet Erentok, kazao je da su u kompaniji ponosni zbog dobijenih priznanja, kao i da će Portonovi biti oličenje jedinstvenosti i luksuza.

„Ponosni smo zbog priznanja koja su velika motivacija, ali i dodatna odgovornost za nas i naše partnere. Kada vas procjenjuju najveći lideri i eksperti industrije to je svakako podstrek da pratimo našu viziju i razvijemo Portonovi rizort“, rekao je Erentok na ceremoniji dodjele nagrada u londonskom Lancaster hotelu.

On je dodao da će Portonovi biti oličenje jedinstvenosti i luksuza na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori.

Iz kompanije su saopštili da su IPAX UK i Europe Global exhibition and networking event bili prilika profesionalcima iz te industrije za umrežavanje i saradnju. Oni su naveli i da European Property Awards predstavljaju najveći, najprestižniji i širom svijeta priznati program nagrađivanja.

Portonovi

Oni su naveli da će po završetku, taj 650 miliona eura vrijedan kompleks na 25 hektara, uključivati brojne rezidencijalne jedinice, privatne vile, najmoderniju marinu i prvi One&Only hotel u Evropi.

Glavni investitor rizorta Portonovi je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori.

Najčitanije