15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Dvije dame među tri najbolja ribolovca

Prvo mjesto – Lidija Vukić- zubatac 8.5kg

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u avgustovskom kolu popularne nagradne igre “Ulov mjeseca”, osvojila je jedna dama –   Lidija Vukić iz Herceg Novog, sa ulovljenim zubacem od 8,5 kilograma.

“Ulov mjeseca” inače, za sportske ribilovce u Crnoj Gori organizuje kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta.

Prvo mjesto – Lidija Vukić – zubatac 8.5kg

Zubaca sa kojim se okitila prvim mjestom, Lidija Vukić, članica Sporstko-ribolovnog kluba “Mamula”,  ulovila je podvodnom puškom, tehnikom lova “na čeku” na dubini od 8 metara u hercegnovskom akvatorijumu.

Drugo mjesto – Čeda Odalovića Zubatac 7.3kg

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Čedo Odalovićm takođe sa zubacem. Ova riba, uhvaćena na pendulu u blizini ostrva Mamula, je bila teška 7.3 kg. Njeska je bila živi liganj, a ulovljena je nakon sat vremena traženja. Borba dok veliki zubatac nije izvučen iz mora u čamac, trajala je više od pola sata.

Treće mjesto – Anđelika Rafailović – tuna 30 kg

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Anđeliki Rafailović sa tunom od 30 kg. Tuna je ulovljena na 8 milja od obale, kod Petrovca u jutarnjim časovima.

Izvor:S.L

Najčitanije