22 C
Kotor

Slušaj online radio

Za drugu fazu Regenta 37 miliona eura

Regent Porto Montenegro

Kreditni ugovor za finansiranje druge faze Porto Montenegra potpisali su juče generalni direktor Univerzal kapital banke Đorđe Đurđić i direktor pravnog sektora Adriatik Marinasa Savo Đurović.

“Vrijednost ugovora je 37 miliona eura, a odnosi se na finansiranje izgradnje druge faze hotela Ridžent, koji po planu treba da bude završen do kraja 2019. godine”,  rekao je Đurđić nakon potpisivanja ugovora.

Riječ je o dva objekta sa apartmanima, koji će biti uključeni u kondo ponudu hotela Ridžent.

“Moram da zahvalim kolegama iz Adriatik marinasa na strpljenu koje su pokazali prethodnih skoro dva mjeseca, koliko traju ovi zahtjevni pregovori. Svi u Univerzal banci smo zadovoljni što smo podržali ovaj značajni projekat za Crnu Goru”,  kazao je Đurđić i naglasio da je Porto Montenegro značajno izmijenio Crnu Goru, pogortovu otkako je ICD ušao u vlasništvo Porto Montenega.

“To nas je preporučilo kao prirodne partnere za jedan ovakav projekat, s obzirom na to da je Univerzal kapital jedina banka u regionu koja ima predstavništvo u Dubaiu. Mi smo se u prethodnom periuodu specijalizovali za praćenje velikih projekata, jer je Univerzal kapital banka dio grupacije koja trenutno realizuje najznačajnije projekte u Crnoj Gori”,  rekao je Đurđić i naglasio da su prestavnici banke i Adriatik marinasa, koji upravlja Porto Montenegrom, otvorili pregovore i drugim projektima ICD-ia i Adriatik marinasa, koje se tiču Crne Gore.

Izvor:Pobjeda

Najčitanije