Druga godišnjica portala Boka News

Photo: Boka News
Photo: Boka News

Poštovani čitaoci na današnji dan prije dvije godine zvanično je otpočeo, zaplovio, sa radom portal Boka News.

Naša želja je bila informisati Vas drugačije, iz posebnog ugla, kroz prizmu i mjeru dobre vijesti… Pokazati da je u nama i oko nas ostalo još nešto dobro, da u ovom društvu ima pozitivne energije, dobrih ljudi, edukativnih, humanih, tradicionalnih, istorijskih, životnih priča… Da možemo živjeti u skladu sa prirodom i očuvati našu Boku Kotorsku, poslati u svijet pozitivne poruke i dobre vibracije iz najljepšeg zaliva na svijetu…

Tada smo se predstavili …

„Boka News je multimedijalni portal koji donosi vijesti iz kulture, društva, politike, pomorstva… Naš osnovni cilj je kvalitetno informisati javnost, upoznati vas i upozoriti na vrijednosti, tradiciju i neophodnost zaštite i očuvanja prirodnih ljepota Boke Kotorske kao jedinstvenog prostora jednog od najljepših zaliva na svijetu.  Bokom Kotorskom danas se diče svi, a u stvarnosti nije ničija dok ne dobije svoj administrativno pravni okvir koji se zove region Boka Kotorska…“

Boka News
Boka News
Podijeli

5 Komentari

 1. Dragi kolega,

  neka je srećan drugi rođendan portala Boka News, sa željom da proslavi još mnogo uspješnih godina postojanja. Svojim sadržajem i kvalitetom svakako se izdvojio od drugih portala u Boki, i ponudio nešto sasvim drugačije. Ovo govorim iskreno i od srca, iz perspektive nekog ko svakodnevno prati rad portala, a ne živi u Boki. Dok čitam Boka News, osjećam se kao da sam jednim dijelom tamo i napuni me pozitivnom morskom energijom do mog sljedećeg dolaska.

  Sve pohvale za tebe, kao urednika, jer si uspio da izgradiš portal koji na najbolji mogući način promoviše tradiciju, istoriju i prirodne ljepote Boke Kotorske, kao i mentalitet njenih stanovnika.

  Koliko god mi eTrafika pomaže da što bolje ispečem novinarski zanat, toliko je za to zaslužan i Boka News, tvoji savjeti, preporuke i nesebična pomoć kao starijeg i iskusnijeg kolege.

  Želim ti puno sreće u daljem radu, i hvala što dopuštaš da uz Boka News “pečem” novinarski zanat.

  Puno pozdrava iz Bijeljine,

  Nataša

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.