Dr Zečević u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu

Bečići - foto rtcg
Bečići – foto rtcg

Nije imao šansu da preživi, pogođen je sa pet hitaca od kojih je jedan bio direktan pogodak u glavu. A jedini peh mu je bio što je imao taj ritual da svakog jutra popije kafu u tom kafiću koji je bio na pedesetak metara od njegove kuće. Cijela ta priča nema veze sa njim, bio je slučajna žrtva, kazala je za Blic dr Nataša Potić Zečević, supruga dr Dragana Zečevića koji je ubijen slučajno prilikom pucnjave u kafiću “Trofej” u Bečićima.

Poznati niški ginekolog od 2000. živio je u Bečićima gdje je imao porodičnu kuću a u Crnoj Gori je stekao i nedostajući deo staža.

“Poslije Niša radio je u još nekim klinikama u Crnoj Gori dok prije tri godine nije stekao uslov za penziju. Odlazak u taj kafić, bio mu je manir. Svakog jutra posle doručka, tu je dolazio na kafu i ostajao do 12, 13 časova i posle toga išao na ručak. Taj lokal je na 50 do 100 metara od njegove kuće. I kada bi djeca dolazila, ili prijatelji iz Niša, uvjek bi tu sjedjeli na kafu. Ali, jedini peh mu je bio što se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu”, naglasila je supruga stradalog ljekara.

Ona kaže da je njen suprug zadobio povrede zbog kojih nije imao šanse da preživi.

Zečević je, dodaje, poticao iz ugledne ljekarske porodice – otac mu je bio pedesetih godina prošlog vijeka prvi upravnik Ginekološko-akušerske klinike, a i sam je bio vrstan ljekar.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.