Donacija Luštice Bay MZ Krtoli

Panorama Tivta iz Luštice - Photo: Marusic M
Panorama Tivta iz Luštice – Photo: M.M

U okviru podrške zajednici i programa društveno-odgovornog poslovanja, kompanija Luštica Development AD finansirala je sa oko četiri hiljada eura opremanje namještajem i tehnikom društvenih prostorija u Gošićima u Tivtu. Sredstva su obezbijeđena iz budžeta vrijednog 150 hiljada eura predviđenog Protokolom o sponzorstvu koji kompanija svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat.

„U skladu sa Protokolom o sponzorstvu Luštica Development je preuzela obavezu da u dijelu društveno-odgovornog poslovanja obezbijedi donaciju djelatnostima organa lokalne uprave, javnih preduzeća, obrazovnih, sportskih, kulturnih i drugih ustanova i slično. Pošto je MZ Krtoli podnijela zahtjev za donacijom za opremanje sjedišta mjesne zajednice, odlučili smo da im pomognemo u tome“, saopštio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Donacijom je obezbijeđeno opremanje mini kuhinje i rashladnog sistema za prostorije, namještaja, TV uređaja i 60 stolica.

U projekte od značaja za MZ Krtoli i naselje Radovići kompanija Luštica Development AD u prošloj godini je uložila 66 hiljada eura. Najviše novca je usmjereno za izgradnju i opremanje terena za male sportove Osnovne škole „Branko Brinić“ – 28,6 hiljada eura, dok je 21,5 hiljada eura obezbijeđeno za ambulantno vozilo namijenjeno potrebama medicinske ustanove u Radovićima.

3 Komentari

  1. Da li ovakve informacije čitaju odgovorni u opštini Herceg Novi? Ako čitaju zašto ne traže i danacije vlasnika trajekata da Mesnoj zajednici Kamenari daje godišnje donacije za održavanje i uređenje Kamenara? Jer život građana Kamenara je ugrožen radom trajekata, a do vlasnika se ne može doći, On se dobro ogradio i kao “nije zainteresovan za Kamenare”.
    I mjesna zajednica Kamenari mora biti aktivnija i preko opštine Herceg Novi tražiti učešće vlasnika tarajekata u održavanju i uređenju Kamenara!

    • Bitna razlika je u tome sto vlasnici Lustice development nisu domaci tajkuni bliski prvoj familiji, bez obzira na neke druge razloge tih donacija.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.