8 C
Kotor

Slušaj online radio

Dodjeljene nagrade za najljepši prozor, balkon, izlog u Starom Gradu

Mjesna zajednica Stari Grad Kotor u sklopu programa „Od Božića do Božića”, sinoć je dodjelila nagrade za najljepše ukrašene izloge, prozore i balkone.

Zbog velike hladnoće dodjela nagrada i zabava uz muzički sastav „Lungo Mare“ održana je u foaeu centra za kulturu „Nikola Đurković“ umjesto na trgu Paliro kako je bilo predviđeno.

Dodijeljeno je osamnaest simboličnih nagrada koje je uručila predsjednica Mjesne zajednice Dragana Knežević.

Kotorskim krempitama – paštama nagrađeni su butici „Pingvin“, SC „Kamelija“, hotel „Monte Cristo“, Dejan Ivošević koji je bez posla, od ušteđevine uredio je ulicu i zgradu u kojoj živi, hotel Cattaro,

Posebne nagrade pripale su cafe baru „Perper“, butiku „Principesa, brijačko frizerskoj radnji „Šantić“, frizeskom salonu „Isidora“, prodavnica „Golden dreams“, suvenirnica „R&R“, kancelarija za Prevenciju zavisnosti, kancelarija HGI-ja Kotor, Prenci Katarina za kićenje balkona i prozora, časovničar „Žveljarin“, mesara „Martinović“, „Vine&Gift“, hotel „Marija“.

Uz muziku kuvano vino i kotorske krempite posjetioci su zajedno sa nagrađenima nastavili feštu koju su organizovali, TO Kotor, NVO „ Karampana“ i MZ Stari Grad.

Najčitanije