Dodijeljene nagrade u akciji „Biramo najbolje u turizmu u ugostiteljstvu – Tivat 2017“

Nagrađeni – foto Boka News

Turistička organizacija Tivat na prigodnoj svečanosti u hotelu Palama u srijedu je dodjelila nagrade u akciji „Biramo najbolje u turizmu u ugostiteljstvu – Tivat 2017“.

Dodjela priznanja Turističke organizacije Tivat organizovana je po drugi put sa ciljem    unaprijeđenja kvaliteta usluga, razvijanje gostoprimstva, podizanja turističke kulture i turističke ponude Tivta.

Simbol ovogodišnje nagrade „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu – Tivat 2017“ je svetionik.

„Turizam je najznačajnija privredna grana naše države i generalno grada, a među brojnim atrakcijama mi smo se ove godine odlučili za svetionik kojih je u Tivtu 14, a upravo ovaj 15 sija svjetlošću uspjeha i kompanija i pojedinaca koji su zavrijedili priznanje u različitim kategorijama. Oni svojim uspjehom dižu turizam na jedan veći nivo u Tivtu“, kazala je dirketorica Turističke organizacije Gabrijela Glavočić.

Pema ocjeni žirija, koga su činili predstavnici TOT-a,  Opštine Tivat, turističke privrede, kulture, medija, dodijelio je ukupno 22 nagrade u kolektivnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Nagrada za najbolje preduzeće pripala je kompaniji Luštica Bay, za najuspješniji ugostiteljski objekata proglašen je Hotel Palma.

U kategoriji najboljih restorana prvo mjesto Volat, za najabolji cafe bar  Marquise, najbolja picerija Recoleta, konoba Bachhus, poslastičarnica Minjon.

U drugoj kategoriji za najbolje u pružanju usluga smještaja proglašeno je domaćinstvo Tamare i Miroslava Jovičića, za najbolju turističku agenciju Sip travel, najbolja turistička manifestacija je Purgatorije a u kategoriji sredstava informisanja najboljom je proglašena  emisija Radio suncobran – Radio Tivat. Za najbolju plažu proglašena je plaža Waikiki.

Nagrade

Za njabolje pojedince proglašeni su direktor Dejan Davidović – Al Posto Giusto, za najbolji hotelsko ugostiteljskog radnika Ivo Franović – Library bar, za najbolje novinare nagrade su dobili Zora Krstović i Željko Komnenović, najljubazniji taksista je Emil Petković, a najbolji komunalni radnik je Elvison Kameri.

U kategoriji inovativnost u turizmu prvo mjesto je pripalo kompaniji Discover Montenegro, za najbolju fotografiju koja promoviše turističke vrijednosti Tivta prva nagrada pripala je Miku Đuričiću.

Posebna nagrada za doprinos u turizmu pripala je bivšem gradonačelniku Tivta Miodragu Kankarašu te specijalna nagrada za doprinos u turizmu pripala je Školskom brodu Jadran.

Nagrade su uručili gradonačelnica Tivta Snežana Matijević, direktorica TOT Gabrijela Glavočić i predsjednik IO TOT Frano Bošković.

Nakon usvajanja novog Pravilnika izbor i dodijela priznanja u narednom periodu umjesto na tri organizovaće se svake pete godine.

Više fotografija na našoj facebook strani.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.