Delegacija opštine Tivat u posjeti Budimpešti

Sa sajma turizma u Budimpesti

Delegacija opštine Tivat boravi u dvodnevnoj posjeti Budimpešti, a povod posjete jeste inteziviranje promocije Tivta u vrijeme sajma turizma „Travel Expo 2017“, koji se u glavnom gradu Mađarske održava od 02. do 05. marta. Na pomenutom sajmu turističku ponudu Tivta prezentuje Turistička organizacija Tivta, zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i drugim pretežno  primorskim crnogorskim gradovima.

Predsjednica opštine Tivat dr Snežana Matijević  i potpredsjednik opštine Dejan Maslovar sa svojim saradnicima posjetili su danas (petak, 03. mart) Ambasadu Crne Gore u Mađarskoj, gdje su imali priliku razgovarati sa diplomatskim osobljem o perspektivama buduće saradnje sa Mađarskom. Nakon posjete Ambasadi uslijedio je obilazak štanda TO Tivat.

Posebna čast za delegaciju iz Tivta bio je susret sa zamjenicom gradonačelnika grada Budimpešte Aleksandrom Salai Bobrovnicki, koja je predsjednicu opštine i njen tim primila u svom kabinetu. Bila je ovo izuzetna prilika da predsjednica opštine upozna  zamjenicu gradonačelnika sa osnovnim informacijama o Tivtu, kao i sa svim njegovim potencijalima.

Direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić iznijela je detalje turističke ponude grada. Tokom sastanka predloženi su i neki od modela inteziviranja saradnje, prije svega u oblasti turizma, kulture i obrazovanja. Zamjenica gradonačelnika Budimpešte izrazila je dobru volju i ponudila podršku, nudeći bogato iskustvo koje Budimpešta ima u svim pomenutim oblastima.

Susret sa zamjenicom gradonacelnika Budimpešte

„Izuzetno sam zadovoljna i ponosna na činjenicu da smo uspjeli ostvariti kontakt sa upravom grada Budimpešte i da smo uspjeli predstaviti Tivat u najboljem svjetlu, istovremeno ojačavajući mrežu prijatelja i partnera u regionu. U tome nam je svesrdno i izuzetno pomogla naša Ambasada u Mađarskoj. Tivat je kao mali mediteranski grad interesantan turistima iz Mađarske, te nam je od izuzetne važnosti stvaranje kontakata i  predstavljanje na ovom tržištu“, rekla je predsjednica Matijević.

1 komentar

  1. Da gu…ca vidi put,kažu Bokelji. E pa zaista neverovatno,ova predsednica samo šeta i ništa ne preduzima u opštoj anarhiji koju sprovodi njen isfrustrirani pidpredsednik S.K..
    Ovaj vodi politiku zapošljavanja i dovodi nekopetentne i potpuno diskreditovane kadrove. A ona lepo kruži regionom i smeši se ,dok Tivat svakog dana dobija nove službenike i Belog Polja i Nikšica.Savršeno,hipokrizija.
    Probudite se Tivcani,ovo je teška manipulacija isfrustriranih zvaničnika opštine kojom vas dovode do kolapsa jedne po svemu najbolje lokalne samouprave.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.