Debata: Zašto se Porto Montenegru ne naplaćuje milionski dug za komunalije?

Porto Montenegro

Šta je pozadina odluke DPS većine u Tivatskom parlamentu da se od investitora Porto Montenegra ne naplati 5,6 miliona eura duga za komunalije? Da li je taj dug oprošten ili se radi o “prebijanju”? Da li se radi o političkoj odluci ili za nju postoji pravno utemeljenje? Šta precizira osnovni ugovor sa Vladom?

Da li su investitori u Tivtu zlatan primjer ulagača ili, kako dio javnosti tvrdi, privilegovana ekipa u dosluhu sa lokalnim moćnicima?

Zašto su partneri DPS-a na nacionalnom nivou ostali uzdržani oko ove odluke? Kakav je stav predstavnika Porto Montenegra u vezi ovih nedoumica?

Odgovore na ova i druga pitanja ispratite u najnovijem izdanju emisije Načisto, u četvrtak od 20h na televiziji Vijesti.

Gosti: Zdravko Mitrović, čelnik odbora SD-a u Tivtu, Miomir Abović iz Tivatske akcije, Siniša Luković novinar i dopisnik Vijesti iz Tivta.

2 Komentari

  1. Trebalo je imat ono najbitnije pa fino arivat u studio na sučeljenje…pogotovo mali kompartijac falsi znalac,i tobožnji stručnjak…ali podvio repicu,i cito…muči…Ma danaske ima jedan Sinišin tekst koji može povezati ovo bespameće…što na primjer ona visokoznajuća,a bogumi jako fina śora od administracije nije predložila preśednici da predlože perfim vladi jednu zaista lijepu razmjenu…ajte vi dobri moji platite dug ovima iz Porto di arabo,a vi nami kasarnu u Lepetane?!…pata,pata…a tamo napravite igralište oliti cirkus..l može vježbalište za ove novopostavljene surlaše esu puštili funkcionerske drobove…Tamo se mogu šetat i one lijepe crljene papučice sa krznom od nercova,neće se izglibat,a trening na frešku ariju od Veriga bi prijao…tu bi ovi gorespomenjući mali kompartijac mogo trenirat buće,sa njegovoprimivšim buljukom surlaša i surlašica kao vriskajućom publikom…bogumi i oni eban što ima catare bi mogo tu vježbat i trenirat brez bojazni da ga spršti auto kada se zagleda u koju lijepu śoru i njenu pozadinu…bogumi to su mogli,zbog njia samija…adio te

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.