David Margasan preuzeo vođenje Porto Montenegra

Novi izvršni direktor Adriatic marinasa stupio na dužnost

David Margasan

Novi izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margasan stupio je na dužnost ove sedmice – saopšteno je danas iz Porto Montenegra. On je na mjestu prvog čovjeka elitnog tivatskog nautičko-turističkog centra zamijenio dosadašnjeg izvršnog direktora Olivera Corlette-a.

Margasan ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam dio profesionalnog i izvanrednog tima u daljoj razvojnoj fazi i ostvarenju vizije projekta Porto Montenegro. Napornim radom, posvećenošću i vještinama svih onih koji su doprinijeli u razvoju projekta, uz podršku lokalne zajednice, kreiran je imidž destinacije kojoj su identitet prefinjenost, gostoljubivost i izuzetna usluga. Vjerujem da ćemo zajednički nastaviti da nižemo uspjehe, temeljimo dalji razvoj Porto Montenegra kroz sve njegove potencijale, ali i da se zadržimo na samom vrhu luksuznih svjetskih destinacija“- istakao je novi izvršni direktor kompanije, David Margasan.

Njegov obrazovni portfolio temelji se na magistraturi iz domena pomorskog inženjerstva i diplomi građevine, a njegova poslovna praksa i iskustvo obuhvataju pomorsku uslugu i infrastrukturu, kao i vođenje poslova iz domena nekretnina. Posljednjih godina Margasan je vodio kompaniju koja implementira investicione projekte za Bliskom Istoku i investicione fondove, uključujući i Morgan Stanley – njihovi projekti su, takođe, bili u domenu usluge za plovila dužine do 230 metara, kao i za nautičku industriju brzih putničkih trajekata. Bogato iskustvo iz domena investicija i prodaje nekretnina stekao je kroz projekte na evropskom tržištu, ali i tržištu Sjeverne Afrike.  Sa svojoj porodicom Margasan se doselio u Tivat, i biće aktivan član lokalne zajednice i Porto Montenegra.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.