Dašiću “Ulov mjeseca” za kernju od 20 kg

Decembarsko kolo popularne nagradne igre za sportske ribolovce

PRVO MJESTO – decembar – Miloš Dašić – kernja 20kg

U decembarskom kolu nagradne igre “Ulov mjeseca” koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una”iz Tivta, prvo mjesto osvojio je Miloš Dašić, sa ulovljenom kernjom težine 20 kilograma.

Dašiću je pripao i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru – Radanovići. On je veliku kernju ulovio štapom iz čamca, na mamac -živu lignju na dubini od 30 metara. Borba sa kernjom je trajala oko pola sata jer je pribor bio previše tanak za ovako veliku ribu, ali je Dašić na kraju ipak uspio da ulovljenog kapitalca izvuče iz mora.

DRUGO MJESTO – decembar – Boro Vukotić – Lignja 0.830 kg

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Boro Vukotić sa ulovljenom lignjom od 0,83 kg.

TREĆE MJESTO – decembar – Branko Stevović – lignja 0.78kg

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Branku Stevoviću, takođe sa lignjom, koja je bila nešto lakša i težila je 0.78kg. Branko je lignju ulovio peškafondo kod Stoliva

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.