Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja

Porto Montenegro – Foto Boka News

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 07. aprila, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba (nekadašnji Dom Vojske), od 10 do 16 sati.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika, a Dan otvorenih vrata je namijenjen svima onima koji žele da budu dio tima koji radi na projektu Porto Montenegro. Od kandidata se očekuje, prije svega, entuzijazam, odgovornost i posvećenost radnim obavezama, posebno se cijeni i uvažava pređašnje iskustvo, stručna znanja i vještine, kao i poznavanje engleskog i drugih stranih jezika.

Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima preko 100 otvorenih radnih mjesta u različitim sektorima. Tražimo recepcionere, dokere, asistente za jahte, skipere, asistente u Muzeju, supervizore restorana, konobare, barmene, konsijerž asistente i slično. Takođe, uvijek smo otvoreni i za upoznavanje ljudi specifičnih zanimanja, kao što su elektroinženjeri, građevinski inženjeri i arhitekte – istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu – Regent Pool Club rezidencija. Trenutno imamo 120 otvorenih sezonskih pozicija, od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru recepcije, Tehničke podrške i Spa centra, kazala je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Zbog otvaranja kompleksa Regent Pool Club rezidencija, veliki broj ovogodisnjih sezonaca će biti angažovan i nakon sezone. Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu štampanu biografiju na engleskom jeziku u nekoliko primjeraka.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.