15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Dan brige o zdravlju – besplatni pregladi u Porto Montenegru

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Kompanija Porto Montenegro sa Domom zdravlja Tivat organizuje Dan brige o zdravlju, u petak 18. novembra u Jahting klubu Porto Montenegra na Seljanovu.

U vremenu od 10 do 14 sati svi zainteresovani građani Tivta i gosti nautičkog naselja imaće priliku da besplatno provjere opšte stanje tijela i dobiju konsultacije od doktora opšte medicine, sportskog trenera, dermatologa i profesionalnog kozmetičara.

“Zdrav i aktivan životni stil može biti dio Vaše svakodnevice je moto ovog događaja, kako bi još jednom podsjetili na zdrave stilove života i u gustom rasporedu obaveza i savremenog načina života. Tim povodom medicinski tim Doma zdravlja Tivat biće zadužen za sistematsku kontrolu stanja tijela, a treneri Sportskog kluba Porto Montenegro će uz njihovu dijagnozu, preporučiti svojevrsne aktivnosti za poboljšanje istog, ali i govoriti o najaktuelnijim sadržajima iz domena fitness-a. S obzirom na to da je koža jedan od najvećih ljudskih organa, i da ima bitnu ulogu po pitanju zdravlja i estetike, tim apoteke Maxima će savremenim metodama i aparatima mjeriti koncentraciju minerala i vitamina u koži i utvrditi opšte stanje kože, hidratacije i dubinu bora, a profesionalni kozmetičari Pura Vide će prezentovati aktuelne tretmane i linije kozmetičkih proizvoda za njegu lica i tijela”- najavila je juče PR koordinatorka Porto Montenegra Kristina Škanata.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije