Đacima predstavili konjičku policiju, službene pse i opremu

Policija nastoji da se približi najmlađima

Policija prezentacija u školi

Akcija pod nazivom „Prijateljstvo, a ne nasilje“ održana je danasu tivatskoj OŠ “Drago Milović” čiji su učenici bili u prilici da se iz prve ruke upoznaju sa pripadnicima Posebne jedinice crnogorske policije, njihovim radom i zadacima.

Cilj ove prezentacije u kojoj su đaci bili u prilici da vide rad policijskog tima na službenim konjima, akcije služenih pasa kao i dio opreme PJP, bio je, kako se čulo, uspostavljanja prijateljstva između učenika i policajaca.

Policija prezentacija u školi

Viši inspektor I klase Dušan Bakočkazao je da se ova akvija sprovodi po svim crnogorskim gradovima.

Policija prezentacija u školi

„Cilj nam je da policija i učenici uspostave prijateljski odnos, da najmlađoj populaciji ukažemo na probleme koji ih mogu snaći u društvu, te da te probleme odmah mogu da prijave i da traže pomoć od službenika policije”- istakao je Bakoč.

Policija prezentacija u školi

Đacima završnih razreda najveće tivatske OŠ policajci koji se bave     borbom protiv upotrebe opojnih sredstava i maloljetničkom delikvencijom, održali su predavanje na temu „Prevencija vršnjačkog nasilja i upotrebe opojnih sredstava“.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.