15 C
Kotor

Slušaj online radio

Cvjetni aranžmani s mirisima Boke…

Cvjetni aranžmani u kojima su na originalni način upakovani mirisi Boke, postali su pravi hit u ponudi cvjećare “Flora Art” u Tivtu. Cvijeće aranžirano mediteranskim biljem, lovorom, ruzmarinom, bršljanom, lavandom, vrijesom, odiše originalnošću i sve je traženije.

„Sve je proizišlo iz ljubavi prema biljkama. Ljubav generira i ove cvjetne aražmane… Svoja znanja i afinitete, prenijela sam na svog mlađeg sina koji je stalno bio uz mene, od rasadnika do rasadnika, kada sam uređivala grad, i kao član komisije za “Turistički cvijet”, obilazila dvorišta po Tivtu. Danas sam stručni konsultant u cvjećari “Flora Art”, a njen vlasnik je moj sin…“ – kaže ing. hortikulture Tanja Krstović, zahvaljujući kojoj je Tivat postao prepoznatljiv po osmišljenoj i originalnoj hortikulturi.

Cvećara “Flora Art”, u ulici Ribarska 26, u Tivtu, odiše raskošnim cvjetnim aranžmanima, mirisima, bojama, kojima naprosto ne možete odoljeti.

„Stalno istražujemo tržište, razvijamo ideje jer želimo da budemo originalni. Trudimo se da prateće zelenilo za aranžmane bude autohtono, sa naših lokaliteta kao što su Luštica, Vrmac, Grbalj, Gornja Lastva. Dakle, prisutni su lovor, pitasporum, ruzmarin, lavanda, mrča, vrijes, bor, trstika, što čini aranžmane autentičnim, a moram priznati i sve traženijim. Sve češće imamo narudžbe uz izražene želje da budu sa našim biljkama i mirisima kojima odiše Boka”, priča nam Tanja.

Ljubav je svakako najvažnija za bavljenje ovim poslom, a kada se ona spoji sa znanjem,  prefinjenim estetskim senzibilitetom u sklapanju boja i pravljenju oblika, onda dobijete originalne proizvode iz radionice koja se zove “Flora Art”. Njima možete obradovati drage osobe, a prostor u kojem boravite, oplemeniti i učiniti mjestom zadovoljstva, radosti i optimizma!

Tel 067 803 646 i 067 828 878

 

 

Flora Art

 

 

Najčitanije