“Click for help – Srcem za Ivu”

Srcem za Ivu
Srcem za Ivu

Tokom humanitarne akcije “Click for help-Srcem za Ivu” koja je u subotu održana na gradskoj rivi Pine u Tivtu, sakupljeno je ukupno 1.192,50 eura.

Građani su u zamjenu za dobrovoljni prilog dobili svoje foto-portrete koje su im uradili profesionalni fotograf Mihael Đuričić, Nebojša Nišić i Vlado Trapara, a  kojima se  pridružila i poslastičarnica “Minjon” sa ukusnim sladoledima.

Sakupljeni novac  će biti uplaćen na žiro račun Pera Bijelića, oca jedanaestogodišnje djevojčice Ive  koja  je oboljela od teške bolesti. Ljekari savjetuju hitan nastavak liječenja u Institutu Ricoli u Bolonji u Italiji. Iva bi 21.juna trebalo da otputuje za Bolonju, ali porodici nedostaje novac, pa se širom Boke  ovih dana organizuju humanitarne akcije kako bi se sakupio novac za Ivino liječenje.

Srcem za Ivu
Srcem za Ivu

Svoj prilog građani i preduzeća mogu uplatiti na žiro račun Pera Bijelića kod CKB banke, na broj računa  510260797324001246.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.