12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

„City Games“ u Tivtu

Jadranske igre Tivat 2015.
Jadranske igre Tivat 2015.

Polufinalno takmičenja za Crnu Goru, Jadranskih igra koje od ovog ljeta nose naziv „City Games“,  održaće se večeras na obali Pine sa početkom u 19.30 sati.

Prvo polufinale održano je u subotu u Herceg Novom, a nakon večerašnjeg nadmetanja u Tivtu znaće se koje će se ekipe 7. jula u Podgorici boriti za odlazak na međunarodno finale Igara, koje će se održati u Biogradu na Moru u Hrvatkoj.

Takmičenje na Pinama organizuje kompanija „Adria Events“ u saradnji sa Opštinom Tivat, sponzori su Turistička organizacija Tivat i firma „Brand New Tivat“, a na otvaranju će predsjednica Opštine, dr Snežana Matijević, pozdraviti takmičare i posjetioce zanimljive sportsko- rekreativne manifestacije.

Za prolazak u finale takmičiće se šest ekipa iz Tivta: JK Delfin, Luštica Bej, Galioti, Sportikus, Centar za kulturu i Fortunele, a njihovi predstavnici nadmetaće se u šest disciplina: leteći vaterpolo, blago, spasavanje turistkinje, pršut, mošarka i vesla.

Naziv međunarodne manifestacije, Jadranske igre, promjenjen je u „City Games“ jer su pored ekipa iz zemalja sa obala Jadrana učesnici i ekipe iz Srbije, Mađarske, Austrije, Makedonije, Njemačke, Velike Britanije i Holandije.

Najčitanije