Čistili obalu i morsko dno

Učesnici akcije

Opština Tivat u saradnji sa preduzećem „Komunalno“ ,  organizovala je juče  akciju čišćenja morskog dna i obale na više lokacija u tom gradu.

Akcija se održava u sklopu obilježavanja “Mjeseca aprila – Mjeseca Planete”, pa su građani , ekolozi i NVO aktivisti juče prijepodne čistili obalu i akvatorijum na Župi, lučicu Kalimanj, na  Seljanovu kod Jedriličarskog kluba „Delfin“ i u Donjoj Lastvi kod hotela “Kamelija”.

Akciji su se odazvali građani, učenici OŠ”Drago Milović”, Srednje škole “Mladost”, članovi JK”Delfin”, Spportskog ribolovnog društva ”Pagar”, članovi Izviđačkog odreda “Njegoš” iz Podgorice, aktivuisti NVO ”Naša akcija” Podgorica, te članovi ronilačkih klubova “Arsenal” i “Neptun” iz Tivta.

U saradnji sa JP “Morsko dobro” juče je i tivatska NVO “Škart” priredila akciju čišćenja plaže i parka na izletištu Župa. Aktivisti ove NVO su tom prilikom  promovisali i eko vrećicu za otpad  kao pandan najlonskim i plastičnim kesama.

Natural 100%

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.