11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Četvrta edicija salona vina “SuperWine”

Bazenski kompleks u Porto Montenegru
Bazenski kompleks u Porto Montenegru

Četvrta edicija salona vina „SuperWine“ na PMYC bazenskom kompleksu u nautičkom naselju Porto Montenegro u Tivtu biće organizovana u petak 1. i subotu 2. jula, od 21 sat.

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija – ukratko, to je koncept vinskog događaja „SuperWine“, jedinstvene mješavine prestižnog vinskog salona i atmosfere ljetnjeg lifestyle događaja na bazenskom kompeksu PMYC.

Vinski party „SuperWine 4.0“ okuplja tridesetak prestižnih evropskih vinskih kuća, među kojima su i Piper Heidsieck, Movia, Kabola, Jean Durup, Rivetto, Capannelle, Fèlsina, Tasca D’Almerita, Kozlovic, Chateau Kamnik.“- kazala je juče PR koordinatorka Porto Montenegra Krsitina Škanata.

Sajamski program uključuje degustacije vina izabranih vinarija na samom salonu, kao i propratne sadržaje koji će biti organizovani tokom dva dana vikenda. „SuperWine 4.0“ biće oplemenjen atraktivnim muzičkim i gastro performansima, što ovom događaju daje jedinstvenu dimenziju i ekskluzivitet. Ulaznica za sajam iznosi 25 eura, a može se kupiti u konceptualno radnji „Supermarket“ u Porto Montenegru ili na dan održavanja događaja na bazenu PMYC-a.

Najčitanije