12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Četvoro povrijeđenih u sudaru kod aerodroma

Tivat – Saobraćajna neserća – foto Radio Tivat

Više odoba zadobilo je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12.30 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u Tivtu kod skretanja za tivatski aerodrom.

U nesreći su učestvovala tri vozila, a kako se pretpostavlja, udes je izazvala ukrajinska državljanjka M.O. (32) koja je upravljala „audijem A-5“ njemačkih registarskih oznaka i koja se po svemu sudeći, nepropisno uključivala u saobraćaj na magistrali sa skretanja za aerodrom. Ona je tom prilikom udarila u kamion-mikser za beton „mercedes“ kotorskih registracija, vlasništvo kompanije „Dinamiq Trade“ iz Kotora, za čijim je volanom bio A. J. (60). Vozač kamiona pritom je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu traku gdje se sudario sa kombijem „foksvagen“ njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji Albanac sanjemačkim pasošem  H.V. U kombiju je bilo troje odraslih i četvoro djece, a na svu sreću u udesu su lakše povrede zadobila samo četiri lica.

Ekipa Hitne pomoći iz Tivta pružila im je prvu ljekarsku pomoć nakon čega su prebačeni u kotorsku bolnicu, ali su nakon pregleda i manjih intervencija svi ubrzo otpušteni na kućno liječenje.

Saobraćajna nesreća foto Radio Tivat

Zbog udesa saobraćaj na Jadransloj magistralii je bio u prekidu više od sat vremena, zbog čega su se stvorile kilometarske kolone u svim pravcima. Nakon što je završen uviđaj iz uklonjena oštećena vozila, trebalo je jiš skoro sat vremena da se saobraćaj  normalizuje i orklone „čepovi“ koji su se stvorili u pravcu Kotora i Budve.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije