Cetinje, Budva, Podgorica za Anđelu: dio novca za koncert uplatite za liječenje

Za sada je skoro 200 građana potpisalo peticiju u kojoj se poziva da se novac, ili barem dio novca, planiran za Praznični koncert na Cetinju 8. januara, preusmjeri na Anđelino liječenje

Anđela Petrović
Anđela Petrović

Onlajn peticija je pokrenuta na Cetinju u cilju pomoći dvanaestogodišnjoj  Anđeli Petrović iz Kotora.

Za sada je skoro 200 građana potpisalo peticiju u kojoj se poziva da se novac, ili barem dio novca, planiran za Praznični koncert na Cetinju 8. januara, preusmjeri na Anđelino liječenje.

“S obzirom da država Crna Gora nema specijalni fond predviđen za ovakve slučajeve, mi kao građani jedina smo šansa za njen oporavak”, navodi se u peticiji koju možete potpisati ovdje.

I građani Budve su započeli peticiju “Budva za Anđelu” , kao i građani Podgorice. 

“Ako i vi mislite da novac za Novogodisnji koncert u Podgorici treba da se preusmjeri na liječenje naše drugarice molimo vas da podrzite ovu peticiju!”, navodi se u pozivu građanima Podgorice.

Ukoliko živite u Podgorici peticiju možete potpisati ovdje.

Anđeli je nakon rutinskog hirurškog zahvata, dijagnosticiran agresivni tumor kostiju. Za dalji nastavak liječenja sa najboljim izgledima za uspjeh, koji je hitno potreban u specijalnoj bolnici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj, potrebna su početna sredstva u iznosu od 150.000 eura.

 Opština Kotor 15.000 eura

Opština Kotor je opredijelila 15.000 eura za liječenje Anđele Petrović.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Anđeli, mogu to uraditi uplatom na broj računa: 530-0300100076032-64 Ilija Petrović, NLB banka.

Za uplate iz inostranstva:
ILIJA PETROVIĆ
ME25530033070000032067
NLB BANKA AD PODGORICA
SWIFT: MNBAMEPG
POSREDNIČKA BANKA: NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. LJUBLJANA
IBAN: SI56029130253412548, SWIFT: LJBASI2X

1 komentar

  1. Sramota da drzava ne placa trosak kad u CG nema te pomoc. Roditelji su sigurna radili i placali porez drzavi, a sad kad treba pomoc, nema. Sramota

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.