17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

CeP – ”Savremeno hotelijersko poslovanje”

Seminar
Učesnici seminara

U organizaciji, NVO Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja CeP, u oblasti jačanja kapaciteta srednjoškolaca stručnih škola i nezaposlenih mladih zainteresovanih za rad u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva u ponedjeljak, 18. aprila ove godine započet je prvi petodnevni stručni seminar u oblasti ”Savremenog hotelijerskog poslovanja” u  hotelu Casa del Mare Amfora u Orahovcu, koji realizujemo u okviru projekta ”Food&Beverage akademija’‘, saopšteno je iz ove NVO.

Projekat obuhvata organizaciju dvije stručne petodnevne obuke za 35 odabranih svršenih srednjoškolaca, nezaposlenih i mladih sa nedovoljnim iskustvom u ugostiteljstvu i turizmu koji imaju želju i ambiciju za bavljenje tim poslom, a nastao je kao odgovor na sve izraženije potrebe za kvalifikovanim, stručnim i efikasnim kadrom u ugostiteljstvu na crnogorskom tržištu rada.

Seminar
Seminar

F&B akademija predstavlja cjeloviti individualni program vaninstitucionalne edukacije u području organizacije poslovanja u ugostiteljskom i hotelskom objektu, kao i u sektoru upravljanja ponudom hrane i pića. Sticanje znanja o važnosti uloge dobre organizacije usluga u ugostiteljsko-turističkoj ponudi je od izuzetnog značaja za sve zaposlene u sektoru turizma, budući da je osnovna i najdominantnija privredna grada Crne Gore upravo turizam.

Seminar
Seminar

Stručna predavanja obezbijdeđuje Agencija za konsalting i menadžment HT iz Beograda, koja se bavi edukacijom, implementacijom i korekcijom hotelskog poslovanja, sa akcentom na recepcijsko poslovanje, poslovanje hotelskog domaćinstva, prodaje, marketinga i menadžmenta. Agencija sarađuje sa velikim brojem domaćih i inostranih hotela, stručnih škola I fakulteta, kao i agencija.

Projekat se realizuje u saradnji sa Srednjom mješovitom školom ”Ivan Goran Kovačić” i Zavodom za zapošljavanje – područnom jedinicom Herceg Novi, uz podršku Komisije za raspodijelu dijela od igara na sreću za 2015. godinu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije