17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

U Budvi preko 60 hiljada gostiju

Budva - foto Boka News
Budva – foto Boka News

U špicu sezone duž Budvanske rivijere odmara preko 60 hiljada registrovanih gostiju, što je na nivou podataka od prošle godine, rekla je za Radio CG direktorica TO Budva Jelena Rađenović.

Ona je kazala da je maksimum postignut minulog vikenda, tokom Sea dance festivala sa preko 70 hiljada posjetilaca. Dodaje da broj turista i noćenja varira na sedmičnom nivou.

“Moramo biti zadovoljni sezonom koja ima blagi trend rasta, za oko dva procenta. Zvanični podaci od petka su da preko 60 hiljada registrovanih turista odmara duž Budvanske rivijere. Nakon Sea dance-a, koji je za tri dana imao preko 70 hiljada posjetilaca, biće postignut maksimum dokraja ove sedmice. Najave su odlične i nadamo se dobrim rezultatima i u podsezoni.

Moram dodati da Budva ima raznovrsnu ponudu i za svačiji džep, zavisno od zone, što je dodatna prednost metropole crnogorskog turizma. Može se naći prenoćište i za 10-12 eura, ali i za nekoliko hiljada eura, kompletan meni ima cijenu od 3 do 5 eura, ali i nekoliko stotina. To je Budva, otvorena za sve”, rekla je Rađenović.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije