Budva: Turista više za 25%

Budva – foto Boka News

U Budvi boravi 7,54 hiljade većinom stranih turista, što je 25 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Iz Turističke organizacije Budva (TOB) su saopštili da je od ukupnog broja turista stranaca 7,4 hiljade. U hotelima je smješteno 5,87 hiljada gostiju, od čega je stranaca 5,73 hiljade, dok u privatnom smještaju boravi 1,68 hiljada turista.

Promocija međunarodnog online časopisa EDI

Promocija međunarodnog online časopisa EDI (Entertaiment&dreams industry) biće održana u srijedu, 24. maja, u 19 satu u Narodnoj biblioteci Budva, u okviru projekta O umjetnosti medija, koji Biblioteka realizuje u saradnji sa Cadmus Cineplex-om.

Časopis ce predstaviti prof. dr Svetlana Bezdanov Gostimir, doc. mr Nikola Latković, mr Jelena Đurđić i mr Marko Gošović.

“Budući tehnički onemogućeni da u četvrtak, 18.maja, promovišemo knjigu Medijske ikone Svetlane Bezdanov Gostimir, to ćemo uraditi prilikom promovisanja časopisa u terminu od 19 sati, objedinjujući promocije”, saopštavaju iz Narodne biblioteke Budva.

Flora Art

U kinu Cadmus Cineplex od 20 sati i 30 minuta biće prikazani video-radovi studenata Dizajna vizuelnih komunikacija na Fakultetu vizuelnih umjetnosti.

Za sva događanja ulaz je slobodan.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.