Budva – otvoren Sajam nautike

Budva - Sajam nautike
Budva – Sajam nautike

Ovogodišnji Sajam nautike okupio je 17 izlagača koji su se predstavili s preko 60 brendova. Predsjednik Opštine Budva, Srđa Popović, kazao je da, s obzirom na to da je Crna Gora pomorska zemlja, ne čudi što takvim manifestacijama želi da očuva korak sa svijetom, kad je u pitanju nautički turizam.

 „Za svoj nastanak i razvoj Budva u velikoj mjeri treba da zahvali pomorstvu i trgovini. Tradiciju zasnovanu na razvoju te dvije privredne grane, uz turizam koji je stigao na naše prostore nešto kasnije, na najbolji mogući način baštini i dalje razvija Jadranski sajam”, kazao je Popović.

Budva - Sajam nautike
Budva – Sajam nautike

Na otvaranju je govorio i izvršni direktor Jadranskog sajma, Rajko Bujković, koji je pozvao goste i potencijalne kupce da obiđu Sajam i uvjere se u kvalitet, raznovrsnost i pristupačnost ponude.

Budva - Sajam nautike
Budva – Sajam nautike

Jadranski sajam je već 34 godine prisutan na tržištu kada je u pitanju nautička oprema, koju i promoviše i unapređuje prodaju, kako plovila, nautičke opreme, tako i svega ostalog što je vezano za nautički turizam“, kazao je Bujković.

Popović je dodao da je uvjeren da će Budva biti dobar domaćin manifestaciji.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.