15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – Otvoren Sajam automobila

Sajam automobila Budva
Sajam automobila Budva

Na Jadranskim sajmu u Budvi od 8-12. oktobra, održava se 17-ti Sajam automobila, jedna od najatraktivnijih i najposjećenijih sajamskih manifestacija.

Nakon pozdravnog govora direktora Jadranskog sajma dr Rajka Bujkovića, sajam je svečano otvorio prof.dr. Radenko Purić, diirektor „Lovćen osiguranja“- ovogodišnjeg sponzora Sajma automobila.

Direktor Bujković iskazao je zadovoljstvo kvalitetom ponude koju čini čak 60 svjetskih brendova, kao i željom izlagača da se na ovaj način probliže kupcima.

Kao posebu eksluzivu ovogodišnjeg sajma istakao je premijernu prezentaciju 12 novih modela, od kojih se dva modela, Nissan i Mercedes, istiovremeno predstavljaju na sajmu u Budvi i Parizu.

„Jadranski sajam je i ovaj put domaćin najveće smotre svjetske automobilske industrije koja se organizuje u Crnoj Gori, čime se visoko pozicionira na mapi regionalnih smotri automobilizma“ – kazao je na svečanom otvaranju direktor „Lovćen osiguranja“ prof.dr Radenko Purić.

Tokom Sajma automobila, u okviru programa manifestacije, biće dodijeljene novinarske nagrade za najbolje izložene modele u više kategorija. Za posjetioce sajma organizovana je nagradna igra , putem koje će birati svoje favorite, a neće izostati ni edukativni sadržaji na adekvatne teme, kao što je „Bezbjednost u saobraćaju“.

Za najbolji izlagački nastup, Jadranski sajam dodijeliće tradicionalnu nagradu „Expo trophy“, što je dodatna motivacija izlagačima da što ljepše urede svoj izložbeni prostor.

Najčitanije