7 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – izmjena režima sobraćaja za vrijeme Sea Dance festivala

Sea Dance
Sea Dance

U toku održavanja Sea Dance festivala u Budvi u vremenskom periodu od 17 sati do 01:30 sati od 14.jula zaključno sa 16.julom doći će do promjene režima saobraćaja iz dvosmjernog u jednosmjerni. Izmjena režima se odnosi na relaciju od raskrsnice ulica Jadranski put – Topliški put – 22. novembra do raskrsnice ulica Jadranski put – Topliški put iz pravca Budve prema Tivtu.

Iz pravca Tivta prema Budvi saobraćaj će se odvijati jednosmjerim režimom od raskrsnice Jadranski put – Topliški put preko Topliškog puta do raskrsnice Topliški put – Žrtava fašizma.

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva – Jaz, biće organizovan autobuski i taxi prevoz.

Svi polasci iz Budve autobusima “Lalatović travel” biće organizovani sa stajališta u ulici Trg Slobode kod hotela Slovenska plaža i cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača.

Sea Dance
Sea Dance

U vremenskom intervalu od 17 sati do 05 sati autobusi će saobraćati na svakih 15 minuta, dok u vremenskom period od 05 sati do 17 sati autobusi će saobraćati na svakih 30 minuta.

Oficijalni taxi prevoznik je “Palma taxi” čije taxi stajalište će se nalaziti u Mediteranskoj ulici kod hotela Tre Canne ili na poziv broja 19550, 19577 i 068019577, a cijena vožnje u jednom pravcu iznosi 7 eura.

Za sve posejetioce koji žele na festival doći sa svojim vozilima predviđen je parking na tri lokacije. Parking na samom prostoru Jaza u blizini festivalske zone – po cijeni od 10 eura na dan. Broj parking mjesta je ograničen – i mogućnost parkinga rezervisana je samo tokom dana do 03 sata.

Parking na prostoru Mega marketa na 800 metara od Jaza po cijeni od 5 eura na dan, kao i parking na oko 1.9 km od Jaza po cijeni od 3 eura na dan.

Najčitanije